Lomi Lomi Nui

Hawaiiansk tempel massage – helkrops oliemassage

Pris – 650 kr. – 90 min.

Lomi Lomi Nui, betyder massage med en blød potte af en afslappet kat. Ifølge hawaiiansk filosofi har vi alle evnen til at heale os selv, og “den største healer er kærlighed – hvilket betyder at dele åndedræt, glæde og berøring.” Nydelse er et væsentligt element i at vende tilbage til sundhed og naturlig harmoni. Når vi oplever det, slapper kroppen af, spændinger forløses, energien i kroppen begynder at cirkulere. En behagelig, respektfuld berøring hjælper med at frigøre den helbredende kraft, der er gemt inde i hver af os.

❤️Hvorfor vælge Lomi Lomi Nui ❤️

  • Lomi Lomi Nui er en massage, der dækker næsten hele kroppen – lange og jævne bevægelser, der hovedsageligt udføres med underarmene samt rotationer i armene og ben, dybe vejrtrækninger får Dig til at opleve behagelig afslapning.
  • Undertrykte følelser, stress og hårde oplevelser som har sat sig i kroppen, forløses.
  • Massagen giver Dig en følelse af lettelse, forbedrer led fleksibilitet, lymfe strømning, samt balancere dit nervesystem.
  • Følses- og kropsmæssige fordele mærkes både under massagen og længe efter.
  • Lomi Lomi Nui er et ritual, som kan støtte implementeringen af dine intentioner f.eks.: når du har brug for en forandring, leder efter inspiration, går ind i en ny fase i livet eller skal træffe en vigtig beslutning.

Vi ses til en vidunderlig massage, som starter med at jeg synge en hawaiiansk sang.
Kærligst Joanna