Workshop

​Inspiration, Glæde, God energi ​ til Polterabend, Fødselsdag, Bryllupsdag eller Samvær.


Har du lyst til at tilbringe tid med dine: kære, venner, kollegaer på en anderledes og inspirerende måde?

Nu har du mulighed for det. Jeg vil meget gerne afholde en workshops specielt for Dig, hvor I får brugt kroppen, stimulere sanserne og får en dejlig stund sammen.

Der skal minimum være 6 deltagere. Jeg kan komme over til dig eller afholder workshoppen i Studio Flow i Svendborg. Herunder kan du finde eksempler og billeder fra mine tidligere arrangements.


Kontakt mig for pris og tidsbestilling via:

info@massageyoga.dk

42566516

Lær Hawaiiansk Dans og shamanistisk Massage

Lær Hawaiiansk dans Fregata og shamanistisk massage KAHI LOA, hvor du inviter de 7 hawaiianske elementer ind i din krop. Forkæl dig selv med:

🌺 Dans Fregata som åbner dit hjerte
🌺 Shamanistisk massage, hvor du integrerer: Ild, Vand, Vind, Sten, Planter, Dyr og Menneskets kærlighed ind i din krop.

Til workshoppen kan du inviter dit barn (fra 14 år), kæreste, forældre, ven med til en rejse med en smuk dans og unik massage fra Hawaii. I vil begge opleve en dyb fred, harmoni og glæde efter massagen, som I giver hinanden på skift. Det er en massage med tøj på.

Det er en massage med tøj på uden olie –

Læs mere om Kahi Loa massage her

Restorativ workshop med selvforkælelse

Workshoppen begynder med en dejlig afspænding og strækøvelser. Derefter vil du tages på en rejse med æteriske olier og selvmassage. Du vil starte med ansigts- og mavemassage mens du ligger i en restorativ stilling. Derefter skifter du til en anden stilling, hvor jeg vil lave tryk- og hovedbundsmassage på dig. Vi afslutter med at chante OM ❤️

Læs mere om Restorativ Yoga her

Restorativ workshop med selvkærlighed for 2 ❤️

Tag dit barn (fra 14 år), kæreste, forældre eller ven til en rejse med en dejlig forkælelse, massage, æteriske olier og meget mere. Vi starter sammen med en dejlig afspænding og strækøvelser som I kan lave 2 og 2 sammen. Derefter vil du ligges i en restorativ stilling mens din partner laver en guidet ansigtsmassage, trygmassage og tager kærlig hånd om dig. Efter en halv time vil I bytte plads. Alt vil foregå under mit opsyn, så I begge vil føle jer trygge og nærværende.

Læs mere om Restorativ Yoga her

KUN TIL KVINDER ❤️ – Restorativ Yoga med Gua Sha og brystmassage

En velduftende, nærværende og nærende workshop med skøn ansigts- og brystmassage, hvor alle dine sanser bliver stimuleret. Vi starter med en kort meditation, strækøvelser og Gua Sha massage med mine instruktioner. Når vi er færdige vil der blive tid til en smuk brystmassage (massagen udføres med tøj på; derfor bedes du at tage løst tøj uden BH som kan tåle olien og hvor du kan have bare skuldre). Til sidst vil jeg ligge jer i en restorativ stilling som smukt hedder ”Dronningestolen”. Efter workshoppen vil du mærke en dejlig ro og ny energi i din smukke krop og sind.

Læs mere om Restorativ Yoga her

TEENAGER OG FORÆLDRE YOGA – MÆRK HINANDEN ❤️

Tilbring tid på en anderledes og sjov måde med din teenage- dreng eller -pige (fra 12år), hvor I får mulighed for at slappe af og bevæge jer sammen. I kan glæde jer til blide Hatha yoga øvelser, som I vil lave 2 og 2 sammen, vejrtrækningsøvelser og afspænding. Til sidst vil I nyde restoartiv yoga på skift, hvor I vil forkæle jer med en simpel tryk-massage under min guidning. Mening med workshoppen er at skabe en gensidig glæde, omsorg og mere nærhed med sin teenager.

Læs mere om Hatha Yoga her

Læs mere om Restorativ Yoga her